Persoonlijk

Wij bouwen een band op met onze uitzendkrachten en opdrachtgevers. In de aanloop daartoe volgen wij de methode LSD. Zonder aandachtig luisteren, samenvatten en doorvragen bestaat er kans op onvolledigheid in het wederzijds belang en dat willen we, samen met u, voorkomen.

Transparant

Onze werkwijze is helder en open. Naast het puur adviseren en bemiddelen, bieden wij tijdens het traject en in de nazorg ook coaching, (loopbaan)begeleiding en ondersteuning. Alle afspraken worden in een helder plan voorgelegd en de tarieven/salarissen worden van tevoren goed doorgesproken.

Professioneel

Met onze bedrijfskundige achtergrond weten wij wat er speelt binnen organisaties en bedrijven. Wij zijn SEU gecertificeerd en wij werken snel, vakkundig en gericht. Kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd, een assessment kan verhelderend werken. Vertrouwelijke gegevens worden met de hoogste discretie behandeld.

Ons verhaal

 

Burolambert is ontsproten uit een passie voor dienstverlening in combinatie met het sociaal maatschappelijk belang. Werk is belangrijk voor de mens en werknemers zijn het kloppend hart binnen organisaties. Werknemers willen het verschil maken voor hun organisatie en samen met jou zetten wij ons daarvoor in want wij zijn bevlogen professionals die jou willen laten schitteren op de werkvloer. Onze opdrachtgevers wensen een goed lopende organisatie waarbij het personeelsbeleid een cruciale rol speelt. Wij gaan graag in gesprek met werknemer en organisatie om te doen waar onze kracht ligt: de verbinding leggen tussen beiden.

  • Uitzenden 80% 80%
  • Werving en Selectie 60% 60%
  • Payrolling 50% 50%
  • Detacheren 70% 70%
Fleur

Fleur

Operations Specialist

Fleur beantwoordt al je vragen op het gebied van plaatsingen en verloningen

Sandra

Sandra

Operations Specialist

Ook Sandra zit voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen met vragen over plaatsingen en verloningen.

Manita

Manita

Finance, facturatie en incasso

Voor al je vragen op het gebied van financiën, facturatie en incasso’s

UA-104956880-1