Ik zoek werk

Burolambert is actief binnen het brede veld van SME’s met als specialisatie Industrial Engineering en  onderwijs. Je kunt terecht als IPO’er, werktuigbouwkundige, docent of OOP binnen het onderwijs maar ook in bedrijfsfuncties van ondersteunend tot leidinggevend. Ben je beschikbaar voor werk? Schrijf je hiernaast dan direct in of pak de telefoon en bel voor meer informatie.

 

Vakgebieden

 

  • Engineering: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica
  • Onderwijs: leidinggevend, onderwijzend en ondersteunend personeel binnen het primair, voortgezet, speciaal, middelbaar en hoger (beroeps)onderwijs
  • Kantoor: administratief,  secretarieel, commercieel, financieel, juridisch, marketing, ICT en HR

Ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Je kunt zowel op tijdelijke of vaste basis bij ons terecht, nèt wat jou uitkomt. Wij kijken samen naar een uitdagende nieuwe functie op maat als zelfstandige, flex of direct in dienst bij het bedrijf.

Veelgestelde vragen

Ik zoek werk. Wat moet ik doen?

Jouw weg naar een passende baan start met je inschrijving. Je komt dan in ons databestand en je wordt gematched met de vacatures die binnenkomen. Als er een match is dan nemen wij contact met je op om de vacature met je door te nemen. Je kunt ook bij ons terecht voor een screening om te zien in welke functies je eventueel ook terecht zou kunnen.

Hoe kan ik me inschrijven?

Hiernaast kun je je inschrijven. Doe dit zo zorgvuldig en volledig mogelijk. Vergeet ook niet je aanvullende wensen te vermelden zoals je maximale reistijd en aantal arbeidsuren p/w. Wij willen zoveel mogelijk met jouw wensen rekening houden want als jij het naar je zin hebt dan ga jij met plezier naar je werk!

Kan ik ook voor een bijbaan bij jullie terecht?

Uiteraard kun je ook voor een bijbaan bij ons terecht. Als student, starter, hybride ondernemer of professional zijn er tal van leuke banen bij bedrijven met ontwikkelmogelijkheden. Geef bij je inschrijving aan welke dagen je beschikbaar bent en hoeveel uren je wilt werken of bel ons voor meer informatie.

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!
UA-104956880-1